ASTRAL POOL – FLUIDRA Αντλίες πισίνας

Η Fluidra Export SA, με έδρα την Καταλονία, είναι μια εταιρεία εξαγωγής που διανέμει εξοπλισμό για πισίνες, προϊόντα για διαχείριση υγρών, άρδευση γεωργίας και λύσεις για βιομηχανικά συστήματα επεξεργασίας νερού.

Η εταιρεία έχει τις ρίζες της σε μια παγκόσμια στρατηγική για την προώθηση της διεθνοποίησης του ομίλου Fluidra (πρώην Astral). Συγκροτήθηκε πριν από πολύ καιρό, στις 22 Σεπτεμβρίου 1987, ως Astral Export SA, ένα όνομα που διήρκεσε μέχρι πρόσφατα.

Ξεκινήσαμε την πραγματική μας δραστηριότητα το 1988, αποκλειστικά με εξειδίκευση σε ένα εξατομικευμένο κλάδο στο γενικό πλαίσιο της "Astral Group". Σύντομα αναλάβαμε το ρόλο της πραγματικής κινητήριας δύναμης της διεθνοποίησης του ομίλου. Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινήσαμε κάθε πρωτοβουλία για το πώς, πού και πότε να δημιουργηθούν νέες εταιρείες και τοπικά υποκαταστήματα στις διάφορες χώρες. Η εταιρεία ήταν πάντα υπό την ηγεσία του κ. Pere Ballart Hernández, ο οποίος βρισκόταν πίσω από κάθε βήμα προς τη διεθνοποίηση.

Η Fluidra Export έχει κατά παράδοση γνώση των αγορών και έχει προβλέψει το δικαίωμα δημιουργίας νέων εταιρειών στις διάφορες χώρες, από τη Χιλή στις Ηνωμένες Πολιτείες και από την Πορτογαλία ή το Βέλγιο στη Ρωσία, από το Μαρόκο έως την Αραβική Emirates και από τη Νότια Αφρική στην Αυστραλία.

Η πρώτη μας πώληση πραγματοποιήθηκε στην Ινδονησία (στον P.T. Wadin) στις 26 Ιανουαρίου 1988 και, λίγα χρόνια αργότερα, είμαστε μία από τις πέντε ισπανικές εταιρείες που συμμετείχαν στη διαδικασία ανοικοδόμησης του Κουβέιτ. Επίσης, στη δεκαετία του '90, κερδίσαμε την προσφορά για την κατασκευή της πισίνας για τον σουλτάνο του Μπρουνέι.

Διανέμουμε, μεταξύ άλλων, εξοπλισμό διήθησης, αντλίες πισίνας, αξεσουάρ για πισίνες όπως σκάλες ή σκίμμερες, βαλβίδες και εξαρτήματα από PVC και CPVC και πολυπροπυλένιο και ιδιαίτερα μεγάλες αντλίες και δεξαμενές από πολυεστέρα για δημόσια πισίνα και επεξεργασία νερού. Πολλές ολυμπιακές πισίνες στον κόσμο και επιλεγμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στα καλύτερα τουριστικά σημεία έχουν εγκαταστήσει μερικά από αυτά τα προϊόντα, καθώς και το πιο διαφορετικό εξοπλισμό και αξεσουάρ από τις μάρκες AstralPool, Cepex και Idrania μεταξύ άλλων.

Η Fluida Export ακολουθεί την πολιτική ανάπτυξης και επέκτασης σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου ο Όμιλος δεν έχει συγκεκριμένη εμπορική εταιρεία. Η αγορά μας περιλαμβάνει περισσότερες από 150 χώρες και καλύπτει μέρος της Ευρώπης, της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής, της Ανατολικής Ασίας, του Ειρηνικού και της Αμερικής. Ο όγκος των εξαγωγών μας έφτασε τα 19 εκατομμύρια ευρώ το 2010, αριθμός που κατορθώσαμε να διατηρήσουμε παρά την εκχώρηση των περιοχών στις οποίες δημιουργούνται νέες θυγατρικές από τον Όμιλο.

Τις αντλίες ASTRAL POOL FLUIDRA καθώς και υπεύθυνο service και ανταλλακτικά μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ ΚΑΙ ΝΙΚ ΟΕ