Τύποι αντλιών νερού

Όλοι οι τύποι των αντλιών νερού επιφανείας ή υποβρύχια , ηλεκτρική η με βενζινοκινητήρα πετρελαιοκινητήρα .

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλους του τύπους αντλιών που αφορούν σπίτια , κήπους , μικρές βιοτεχνικές βιομηχανικές μονάδες και ενοικιαζόμενα ή ξενοδοχεία .

Οι αντλίες νερού μπορεί να είναι είτε επιφανείας είτε υποβρύχιες ανάλογα το βάθος αναρρόφησης , το απαιτούμενο μανομετρικό και τη χρήση . Για αναρρόφηση πάνω απο 8 μέτρα πρέπει υποχρεωτικά να βάλουμε υποβρύχια αντλία όπως και για μεγάλες αποστάσεις μπορούμε να πετύχουμε την ιδανική σχέση απόδοσης τιμής με υποβρύχια αντλία .

Οι επιφανείας αντλίας είναι κυρίως φυγοκεντρικές που πήραν το όνομα απο τη φυγόκεντρη δύναμη που ασκεί η περιφορά της φτερωτής μέσα στην αντλία . Φυγόκεντρες αντλίες θεωρούμε πολλούς τύπους αντλιών όπως τις πολυβάθμιες αθόρυβες αντλίες νερού , της κάθετες πολυβάθμιες αντίες νερού μεγάλων αποδόσεων , τις μονοβάθμιες ή διβάθμιες αντλίες νερού κ.α.
Άλλοι τύποι αντλιών επιφανείας είναι με φτερωτές ράντιαλ (ακτινωτές) για χρήση σε ειδικά υγρά (μούστο κρασί) , με λάμες , γραναζωτές , περιφεριακές κτλ

Οι υποβρύχιες αντλίες νερού χωρίζονται για γεωτρήσεις και πηγάδια που είναι και αυτές κυρίως φυγοκεντρικές και μπορούμε να τις βρούμε σε 4″ , 5″ ή παραπάνω ίντζες σε πάχος και για φρεάτια , βόθρους , αποχετεύσεις , βιολογικούς που οι φτερωτές μπορεί να είναι vortex (περιδύνηση του νερού μέσα σε θάλαμο) , μονοκάναλες , δικάναλες , με κοπτήρες κτλ

Όλους τους παραπάνω τύπους αντλιών και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τους βρείτε στη εισαγωγική εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ. & ΝΙΚ. Ο.Ε.

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

    Αντλίες νερού