ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ NOVA FEKA

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα, το Δεκέμβριο του 2ου είναι διαθέσιμες οι νέες αντλίες NOVA και FEKA 40ης επετείου.

Μετά από 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά, με πωλήσεις αντλιών άνω των 4.000.000, θέλαμε να δώσουμε μια νέα ματιά στις εικονικές αντλίες DAB.

Και με την 40ή επέτειο, η οικογένεια NOVA και FEKA συνδυάζεται τώρα με ένα νέο μοντέλο: Η FEKA 300 είναι η νέα αντλία DAB για λύματα που περιέχουν στερεά διαμέτρου μέχρι και 25 mm.

Το FEKA 300 είναι πολύ χρήσιμο σε εφαρμογές με εκροές ή γκρίζα νερά με στερεά μέσα, όπου δεν απαιτούνται υψηλές επιδόσεις, αλλά θέλει μια ηρεμία χρήσης χάρη στην πτερωτή στροβίλου και τη μεγάλη ελεύθερη δίοδο.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

Οι αντλίες 40ης επετείου, στις οποίες έχουν εκχωρηθεί νέοι κωδικοί, θα αντικαταστήσουν σταδιακά τις αντίστοιχες παλιές εκδόσεις και τους κωδικούς τους. Οι παλιές αντλίες θα είναι διαθέσιμες, ενώ θα παραμείνουν τα αποθέματα, μετά τα οποία θα προσφερθούν αυτόματα τα νέα μοντέλα.

Τις νέες σειρές NOVA FEKA καθώς και όλο το πρόγραμμα αντλιών DAB μπορείτε να το βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ ΚΑΙ ΝΙΚ ΟΕ

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

    Αντλίες νερού