ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ INVERTER MCE/C

Η DAB κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για την περιοχή inverter MCE / C. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενημέρωση που εισάγει τις ακόλουθες λειτουργίες:

MODBUS: από σήμερα όλα τα μοντέλα αντλιών που είναι εξοπλισμένα με MCE / C θα μπορούν να επικοινωνούν μέσω του πρωτοκόλλου Modbus.
BACNET: χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πύλη Modbus / Bacnet, είναι πλέον δυνατή η επικοινωνία των προϊόντων μας μέσω του πρωτοκόλλου Bacnet.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι χρήσιμη για την εξασφάλιση άμεσου ρυθμού ροής, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάσχεση του λέβητα κατά την ενεργοποίησή του. Ενώ η είσοδος I3 είναι ενεργοποιημένη, η αντλία παραμένει στην προκαθορισμένη συχνότητα Fq. Σε δίδυμα σύνολα αυτή η είσοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: η είσοδος I3 μπορεί να διαχειρίζεται ανεξάρτητα.
BOOSTER ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Εάν η αίτηση παροχής ποσοστού δεν μπορεί να ικανοποιηθεί από ένα μόνο κινητήρα, η αντλία αρχίζει να λειτουργεί ταυτόχρονα.
CONSTANT T: Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στον κυκλοφορητή να αυξάνει ή να μειώνει την παροχή έτσι ώστε να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία που μετράται από τον αισθητήρα NTC. Απαιτείται η εγκατάσταση αισθητήρα θερμοκρασίας.
CONSTANT T DELTA: Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στον κυκλοφορητή να αυξάνει ή να μειώνει την παροχή έτσι ώστε να διατηρείται σταθερή η απόλυτη τιμή της διαφοράς θερμοκρασίας T-T1. Απαιτείται η εγκατάσταση δύο αισθητήρων θερμοκρασίας NTC.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΤΗΤΑ: όλα τα μοντέλα MCE / C μπορούν τώρα να συνδεθούν μέσω του D.Connect.

ΤΙ ΝΕΑ?

Το νέο λογισμικό δεν είναι συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις:



Προκειμένου να επωφεληθούν από τις νέες λειτουργίες, με μετατροπείς που πωλούνται πριν από τον Οκτώβριο του 2019, θα πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρη η πλακέτα χαμηλής τάσης του μετατροπέα.
Αν η αντικατάσταση μιας πλακέτας χαμηλής τάσης ενός διπλού μετατροπέα λειτουργίας ξεκινήσει στην αγορά πριν από την ενημέρωση του λογισμικού απαιτείται, η κάρτα πρέπει να αντικατασταθεί με μια πλακέτα με παλιό λογισμικό. Επομένως, παρακαλούμε να αναφέρετε τον σειριακό αριθμό μοντέλου με την παραγγελία σας.

Εάν απαιτείται επικοινωνία Modbus, το αντίστοιχο κιτ καλωδίου, 60193518 KIT MCE MODBUS CABLE, πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά.

Τι δεν θα αλλάξει;

Οι αυτοτελείς κώδικες MCE / C και οι κωδικοί των μοντέλων αντλιών με MCE / C παραμένουν οι ίδιοι

https://www.dabpumps.com/sites/default/files/2017-09/MCE_C_eng.pdf

https://www.dabpumps.com/sites/default/files/document/60193305_MCE-C_MODBUS.pdf

https://www.dabpumps.com/sites/default/files/document/MCE-C%20FILES%20Configuration%20Anybus%20AB9900.zip

Τις νέες σειρές MCE/C καθώς και όλο το πρόγραμμα αντλιών DAB μπορείτε να το βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ ΚΑΙ ΝΙΚ ΟΕ