DAB PUMPS – DWT Αντλίες νερού

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η DAB υπήρξε κύριος φορέας στον τομέα των τεχνολογιών για την κυκλοφορία και διαχείριση του πιο πολύτιμου πόρου μας, νερού.

Η DAB προσφέρει τεχνολογικές λύσεις ικανές να εξασφαλίσουν αξιοπιστία και αποδοτικότητα και να βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας σε υπηρεσίες οικιστικών κτιρίων, εμπορικών κτιριακών εγκαταστάσεων, γεωργικών εφαρμογών και εφαρμογών άρδευσης.

Το DAB βάζει τους ανθρώπους στο επίκεντρο κάθε δράσης, στρατηγικής και σχεδίου ανάπτυξης.

Για το λόγο αυτό, για την καινοτομία DAB σημαίνει συνεχής αναγνώριση απλούστερων λύσεων εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης για τα προϊόντα της.
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Η DAB παράγει αξιόπιστα προϊόντα, τεχνικά προηγμένα, εύκολα εγκατεστημένα και αποδοτικά, εξασφαλίζοντας υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας στους ακόλουθους τομείς οικιακής και οικιακής χρήσης: θέρμανση και κλιματισμός, παροχή νερού και συμπίεση, άρδευση και κηπουρική, χρήση βρόχινου νερού, αποστράγγιση, διάθεση των λυμάτων, κυκλοφορία και διήθηση του νερού της πισίνας.
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Η DAB αναπτύσσει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, εξαιρετικά αποδοτικές και αξιόπιστες, για πολλούς τομείς εμπορικής εφαρμογής: από συστήματα κυκλοφορίας θέρμανσης και κλιματισμού, μέχρι τη συμπίεση νερού και την καταπολέμηση της πυρόσβεσης, στη διάθεση των λυμάτων.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Η DAB προσφέρει λύσεις άντλησης για την εκχύλιση νερού από το υπέδαφος για γεωργικούς και αρδευτικούς σκοπούς. Υψηλής ποιότητας υποβρύχιες αντλίες και κινητήρες, αξιόπιστες και ικανές να εγγυώνται υψηλή ενεργειακή απόδοση. Ευρεία γκάμα για την κάλυψη των αναγκών οποιουδήποτε τύπου συστημάτων, μέχρι εφαρμογές βιομηχανικών και υδραγωγείων.

Τις αντλίες DAB PUMPS καθώς και υπεύθυνο service και ανταλλακτικάα μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ ΚΑΙ ΝΙΚ ΟΕ