FRANKLIN ELECTRIC Κινητήρες Μοτέρ

FRANKLIN ELECTRIC - ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΝΕΡΟΥ. ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Η Franklin Electric είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή και εμπορία συστημάτων και εξαρτημάτων για την κυκλοφορία νερού και καυσίμων αυτοκινήτων. Αναγνωρισμένος ως τεχνικός ηγέτης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, η Franklin εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον κόσμο σε οικιακές, εμπορικές, γεωργικές, βιομηχανικές και δημοτικές εφαρμογές. Με έδρα το Fort Wayne (Ιντιάνα / ΗΠΑ), η Franklin απασχολεί 5.600 άτομα παγκοσμίως, είναι παρούσα σε περισσότερες από 50 παγκόσμιες τοποθεσίες και παράγει κύκλο εργασιών 1,1 δισ. Ευρώ. Η αγορά EMENA περιλαμβάνει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Η Franklin Electric προσφέρει συστήματα άντλησης υψηλής ποιότητας για υποβρύχιες πηγές και επιφανειακές εφαρμογές. Τα υποβρύχια συστήματα άντλησης αποτελούνται από τέλεια αντιστοίχιση εξαρτημάτων από κινητήρες και αντλίες με κινητήρες και χειριστήρια για την ενίσχυση της απόδοσης, της ασφάλειας και της διάρκειας ζωής. Το χαρτοφυλάκιο κινητήρων περιλαμβάνει κινητήρες ενθυλακωμένους και επανατροφοδοτούμενους από 0,25 kW μέχρι 400 kW. Ενώ η Franklin προσφέρει μια πλήρη σειρά ηλεκτροκινητήρων 4 ιντσών για μονοφασικές και τριφασικές τάσεις και διάφορες συχνότητες, η σειρά προϊόντων κυμαίνεται έως και μεγάλων υποβρύχιων μεγεθών κινητήρα μέχρι 12 "και 3300 V.

Κάτω από την επωνυμία E-Tech, υπάρχει μια πλήρης σειρά υποβρύχιων αντλιών από ανοξείδωτο χάλυβα από 4 ίντσες έως 10 ίντσες συμπεριλαμβανομένων των στενών αντλιών 5 ιντσών. Επιπλέον, υπάρχουν κάθετες και οριζόντιες πολυβάθμιες αντλίες με τεχνολογία αιχμής όσον αφορά την απόδοση και την απόδοση. Το χαρτοφυλάκιο συμπληρώνεται με το φάσμα μικρών αντλιών αποχέτευσης και λυμάτων.

Η μάρκα Coverco παράγει 4 και 6 ιντσών γεμάτους πετρελαιοκινητήρες που αναγνωρίζονται στην αγορά για την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία τους. Είναι διαθέσιμα από 0,37 έως 30 kW ως μονοφασικές και τριφασικές εκδόσεις.

Εκτός από το χαρτοφυλάκιο κινητήρων και αντλιών, η Franklin Electric έχει αναπτύξει καινοτόμα προϊόντα όπως το σύστημα σταθερής πίεσης SubDrive Connect ή διάφορους ελέγχους για συστήματα υποβρύχιων και επιφανειακών αντλιών. Λαμβάνοντας υπόψη την περιβαλλοντική ανακούφιση και την εξοικονόμηση ενέργειας, η Franklin Electric προσφέρει το Σύστημα Υψηλής Απόδοσης (HES) με κορυφαία απόδοση, αυξημένη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 20%. Διάφορα ηλιακά συστήματα αντλίας επιτρέπουν τη λειτουργία χωρίς παροχή ρεύματος, όπως το Solar HES ή το Fhoton SolarPAK.
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Το όραμά μας είναι να είμαστε ένας απαραίτητος εταίρος για τους πελάτες μας. Για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή αξία στους πελάτες μας, η Franklin Electric υπόσχεται να εξασφαλίσει ποιότητα, διαθεσιμότητα, εξυπηρέτηση και καινοτομία. Η Franklin Electric δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Μέσω του συστήματος Franklin Leadership System, επικεντρωνόμαστε σε μια κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε την καλύτερη αξία στους πελάτες μας.

ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Τα εξαρτήματα και τα προϊόντα αναπτύσσονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας της βιομηχανίας. Στις σύγχρονες παραγωγικές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις, όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται στο 100% για να εξασφαλίσουν μέγιστη ποιότητα.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Η δέσμευση της Franklin Electric στην καινοτομία σημαίνει ότι αξιολογούμε και ενσωματώνουμε τις νέες τεχνολογίες στα υπάρχοντα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες μας για να βελτιώνουμε συνεχώς την αξία των πελατών μας. Ο Franklin δεν αναζητά τεχνολογίες πρωτοπορίας αποκλειστικά για λόγους αλλαγής, αλλά αγκαλιάζει καινοτομίες και σταθερές λύσεις που κάνουν μια διαρκή διαφορά.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Η Franklin Electric υποστηρίζει τους πελάτες της πέρα ​​από την έναρξη λειτουργίας του συστήματος. Οι κορυφαίοι επαγγελματίες της Τεχνικής Υπηρεσίας για την επίλυση προβλημάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας και οι Μηχανικοί Εξυπηρέτησης Πελατών της Expert παρέχουν πραγματικές απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο για ερωτήσεις αντιμετώπισης προβλημάτων ή / και προϊόντων. Είμαστε παθιασμένοι με την παροχή κορυφαίας τεχνικής εξυπηρέτησης, ισχυρών προγραμμάτων κατάρτισης και αδιάκοπης υποστήριξης και επικοινωνίας.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας όταν και όπου οι πελάτες μας τις χρειάζονται.
ΚΟΣΤΟΣ: Θεωρούμε κόστος σε κάθε απόφαση που κάνουμε. Προσπαθούμε να ελέγξουμε το κόστος προς όφελος όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Τα προιόντα Franklin electric καθώς και υπεύθυνο service και ανταλλακτικά μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ ΚΑΙ ΝΙΚ ΟΕ