ELBI SPA Πιεστικά δοχεία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ιδρύθηκε το 1965 ως εταιρεία χαλυβουργιών στο Vigodarzere κοντά στην Πάντοβα, η Elbi διακρίνεται για τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και τη διεθνή της προσφορά. Η εταιρεία λειτουργεί εδώ και 50 χρόνια στον τομέα των θερμο-υδραυλικών, επιτυγχάνοντας σταδιακά μια σταθερή φήμη και θέση στις μεγάλες παγκόσμιες αγορές.
Η Elbi έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει το ιταλικό έδαφος και εγκαταστάσεις παραγωγής που βρίσκονται τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.

Η ιστορία

Αρχικά καθιερώθηκε ως παραγωγός κυλίνδρων ζεστού νερού και λέβητες κεντρικής θέρμανσης, μετά από περίπου μια δεκαετία δραστηριότητας στον τομέα αυτό, η εταιρεία αφιέρωσε τις προσπάθειές της στην παραγωγή δεξαμενών για τη βιομηχανία θερμοϋδραυλικών.

Στα μέσα της δεκαετίας του '70 η Elbi άρχισε να παράγει δεξαμενές επιτάχυνσης και δεξαμενές επέκτασης διαφράγματος, καθιστώντας έναν από τους σημαντικότερους ευρωπαίους κατασκευαστές στον τομέα της θερμοϋδραυλικής.

Το 1981, έχοντας υπερβεί τη δυναμικότητα της εγκατάστασης Vigodarzere, η εταιρεία μεταφέρθηκε στην σημερινή της έδρα στο Limena, διευρύνοντας έτσι την παραγωγική της ικανότητα.

Το 1989, η εταιρεία διέθετε μια νέα σειρά προϊόντων, επεξεργασίας πλαστικών υλικών και κατασκευής δεξαμενών πολυαιθυλενίου με περιστροφικές χυτές πλάκες.

Το 1990 ιδρύθηκε το Elbi of America, Inc. στο Χιούστον του Τέξας. Αρχικά η νέα εταιρεία επικεντρώθηκε σε απλές δραστηριότητες μάρκετινγκ / πωλήσεων, μαθαίνοντας για τον πολιτισμό και τη νοοτροπία της απέραντης και περίπλοκης αμερικανικής ηπείρου.

Το 1994, το τμήμα πωλήσεων της Green System ιδρύθηκε για να παράγει και να εμπορεύεται γλάστρες για φυτά και άνθη από πολυαιθυλένιο μορφοποιημένο με περιστροφή. Έτσι, η εταιρεία εισήλθε στη νέα αγορά της κηπουρικής, η οποία της επέτρεψε να επεκτείνει την τεχνογνωσία της τόσο στον τεχνολογικό όσο και στον τομέα της εμπορίας.
Έχει εδραιωθεί στην αμερικανική αγορά και το 1996 η Elbi της Αμερικής έγινε η επίσημη έδρα κατασκευής των δεξαμενών σταθερής διάφραγμα της σειράς D, φέρνοντας έτσι την παραγωγή πιο κοντά στην αγορά-στόχο.

Το τρίτο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας, Περιβάλλον, ιδρύθηκε το 1997 για να σχεδιάσει και να παράγει δοχεία και κουδούνια για επιλεκτική συλλογή αποβλήτων και να διαθέτει στην αγορά ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ για αστική υγιεινή και διακόσμηση.

Το 2001 άνοιξε μια νέα μονάδα παραγωγής στο Modugno (BA), η οποία είναι αφιερωμένη κυρίως στην κατασκευή προϊόντων από πολυαιθυλένιο μορφοποιημένο με περιστροφή.

Η δραστηριότητα του Elbi στις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος ξεκίνησε το 2006 και επικεντρώνεται κυρίως στην προληπτική συντήρηση, η οποία εκτελείται από τοπικές μονάδες ειδικής χρήσης όπου απασχολείται μόνο εξειδικευμένο προσωπικό και επαρκής εξοπλισμός. Κάθε χώρος διαθέτει επαρκές απόθεμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, εξασφαλίζοντας έτσι ότι όλες οι επισκευές μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 24 ωρών από την ανίχνευση.

Το 2006, η Elbi ξεκινά επίσης το Τμήμα Παιδότοπου να γίνει ο ιταλός διανομέας μιας σειράς εξοπλισμού παιδικής χαράς για πάρκα και σχολεία που προσφέρουν μια σειρά για παιδιά εντός 18 μηνών έως 16 ετών.

Το τρίτο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας, Περιβάλλον, ιδρύθηκε το 1997 για να σχεδιάσει και να παράγει δοχεία και κουδούνια για επιλεκτική συλλογή αποβλήτων και να διαθέτει στην αγορά ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ για αστική υγιεινή και διακόσμηση.

Το 2008, η Elbi εισέρχεται στην αγορά ευημερίας με τον εξοπλισμό γυμναστικής να γίνει ο ιταλός διανομέας μιας σειράς καινοτόμου "διαδρομής ευεξίας" που αποτελείται από πολλά αθλητικά εργαλεία που διευκολύνουν την υπαίθρια σωματική άσκηση σε ενήλικες και ηλικιωμένους.

Κατά τη διάρκεια του 2008 διαμορφώνεται μια νέα επιχειρηματική μονάδα αποτελούμενη από προϊόντα σχεδιασμού για την αγορά επίπλων. Η ανάγκη να διαχειριστεί μια νέα μάρκα αφιερωμένη σε τέτοιους στόχους, οδηγεί σε αναδιάρθρωση του παραδοσιακού τμήματος του Green System, προσδίδοντας έτσι στην TWENTYFIRST Division, διακεκριμένη στη GARDENART για την παραδοσιακή συλλογή των γλάστρες κήπου, και τη LIVINGART για τη συλλογή αξεσουάρ επίπλωσης τη ζωντανή αγορά.
 

Σήμερα η σειρά προϊόντων ELBI αντιπροσωπεύει μία από τις πιο ολοκληρωμένες προσφορές στην αγορά θερμο-υδραυλικών: Κύλινδροι ζεστού νερού (Glasslined και ανοξείδωτος χάλυβας, Θερμικοί συσσωρευτές, αποθέματα δεξαμενών σε δεξαμενή), Δεξαμενές επέκτασης για θέρμανση, Πολυλειτουργικές δεξαμενές θέρμανσης / Νερό, δεξαμενές για ηλιακά συστήματα, αυτόκλειστα κύστεων για υγιεινό νερό, δεξαμενές πολυαιθυλενίου για υπόγεια και υπεράνω, δεξαμενές ψυχρού ύδατος (γαλβανισμένες / γυαλισμένες) και δεξαμενές ASME.

Τα πιεστικά δοχεία και διαστολής ELBI SPA καθώς και υπεύθυνο service και ανταλλακτικά μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ ΚΑΙ ΝΙΚ ΟΕ